Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής της ποπ, Πιτ Μπερνς -Είχε γίνει αγνώριστος από τις πλαστικές [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής της ποπ, Πιτ Μπερνς -Είχε γίνει αγνώριστος από τις πλαστικές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ηλικία 57 ετών πέθανε από καρδιακή προσβολή ο Πιτ Μπερνς, τραγουδιστής του συγκροτήματος Dead or Alive, που έγραψε ιστορία την δεκαετία του 1980.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης παρέμενε ακόμα και τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο, όχι όμως κάποιας νέας επιτυχίας του, αλλά εξαιτίας των αλλεπάλληλων πλαστικών εγχειρήσεων που είχε υποβληθεί. Το 2006 μάλιστα είχε πάρει μέρος και στο Celebrity Big Brother της βρετανικής τηλεόρασης.

«Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι που πρέπει να μεταδώσουμε την είδηση πως ο αγαπημένος μας Pete Burns, πέθανε ξαφνικά χθες από ανακοπή καρδιάς. Η οικογένειά του και οι φίλοι του είναι συγκλονισμένοι από την απώλεια του δικού μας αστεριού. Ήταν ένας αληθινός οραματιστής, μια όμορφη ταλαντούχα ψυχή, και θα λείψει από όλους όσοι τον αγάπησαν και όλες οι υπέροχες αναμνήσεις που μας άφησε θα μας ακολουθούν. Δεν έχουμε άλλες λέξεις, θα προβούμε σε νέα ανακοίνωση όταν θα καταφέρουμε να συμφιλιωθούμε με την καταστροφική του απώλεια. Θα ζει για πάντα στη μνήμη μας. Σας στέλνουμε την αγάπη μας. Lynne, Michael, Steve», ήταν η ανάρτηση που έκαναν οι μάνατζέρ του.

Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής της ποπ, Πιτ Μπερνς -Είχε γίνει αγνώριστος από τις πλαστικές [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Δεν θα με γνωρίζει ο Θεός όταν πεθάνω

Η τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του ήταν μόλις πριν από ένα μήνα σε ένα ριάλιτι για ακραίες πλαστικές εγχειρήσεις στο βρετανικό Channel 5. Ο Μπερνς δήλωσε ότι έχει χάσει τον λογαριασμό για το πόσες φορές έχει μπει στο χειρουργείο: «Πιθανότατα έχω κάνει 300 επεμβάσεις . Ελπίζω όταν θα είμαι 80 ετών και πεθάνω, θα πάω στους ουρανούς και ο Θεός δεν θα με αναγνωρίσει», είχε δηλώσει.

Να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη επιτυχιά του Μπερνς ήταν το You Spin Me Round (Like a Record).


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΙΤ ΜΠΕΡΝΣ ποπ πλαστικές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ