Mε τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνα] - iefimerida.gr

Mε τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι του γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη πέρασε το απόγευμα της Δευτέρα ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος.

Ο κ. Δέρβος είναι από το απόγευμα της Κυριακής ο νέος πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας καθώς επικράτησε του έτερου υποψηφίου του, Ανδρέα Καρασαρίνη, για την προεδρία της οργάνωσης. Οι εργασίες του Συνεδρίου Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ ολοκληρώθηκαν λίγο αργότερα το βράδυ της Κυριακής με την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Ο νέος πρόεδρος το απόγευμα της Δευτέρας μετέβη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη οδό Πειραιώς, προκειμένου να έχει την πρώτη του συνάντηση ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ με τον πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μόλις συναντήθηκα με τον Κώστα Δέρβο που εξελέγη χθες πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας. Όπως είπε και στην ομιλία του ο Κώστας, έχει έρθει η ώρα να σηκώσουν οι νέοι τα μάτια από την οθόνη του κινητού και να κοιτάξουν μπροστά.

Θα είμαι δίπλα στη νέα γενιά και δεσμεύομαι να δώσω χώρο και ευκαιρίες στα νέα στελέχη!», σημείωσε στη εικόνα από την συνάντησή τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Mε τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Το βιογραφικό του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ

Ο Κώστας Δέρβος γεννήθηκε στο Παγκράτι, σπούδασε στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών και έλαβε τον μεταπτυχιακό του τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University του Λονδίνου.

Παράλληλα με τις σπουδές του ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση, διετέλεσε υπεύθυνος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ ήταν εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της σχολής του. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Έχει εργαστεί ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνικά γραφεία, ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση καθώς και ως εργαστηριακός συνεργάτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Έχει εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, ενώ έχει διετελέσει υπεύθυνος για τις οργανώσεις Αττικής στο Εκτελεστικό Γραφείο. Σήμερα εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μητσοτάκης ΝΔ ΟΝΝΕΔ συνέδριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ