Επιμένει ο Αδωνις για ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι φασίστες κανονικοί - iefimerida.gr

Επιμένει ο Αδωνις για ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι φασίστες κανονικοί

Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγόρησε για «ακροδεξιό παραλήρημα», έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν είχα ποτέ την παραμικρή αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με ιδεολογία ολοκληρωτισμού. Είχα προειδοποιήσει...», είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο Kontra ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Θα τον πληρώνουμε για πολλές δεκαετίες αυτόν τον τύπο», συνέχισε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Γεωργιάδης, μίλησε για «φασίστες», λέγοντας χαρακτηριστικά: Αυτοί είναι φασίστες κανονικοί. Τι άλλο είναι να είσαι φασίστας από αυτό; Να μην σέβεσαι τη διάκριση των εξουσιών, να μην καταλαβαίνεις τα όρια νομοθέτησης ενός υπουργού;

O αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για ύβρη που διεπράχθη στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, όταν, όπως σημείωσε, ο λαός αυτοκτόνησε. «Φέραμε τους χειρότερους, τους πιο άθλιους που πέρασαν ποτέ από την εξουσία», κατέληξε..


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ