Ο Μπασινάς υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων - iefimerida.gr

Ο Μπασινάς υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να συμμετάσχει στην επιτροπή εξομάλυνσης, που αναμένεται να έχει μονοψήφιο αριθμό μελών.

Οπως ανέφερε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 Άγγελος Μπασινάς θα συμμετάσχει σε αυτή την επιτροπή, με σαφή και ξεκάθαρο ρόλο ως υπεύθυνος των εθνικών ομάδων. Ο παλιός Έλληνας διεθνής επελέγη γιατί και το παρόν του αλλά και το παρελθόν του δείχνουν πως δεν είναι ταυτισμένος με ομάδες- παρά το ότι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε, όμως δε θα προχωρήσει είναι αυτό του Άγγελου Χαριστέα, ο οποίος δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στην επιτροπή εξομάλυνσης, ωστόσο το γεγονός ότι δεν ζει μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά Άμστερνταμ, δημιούργησε κόλλημα στο να λαμβάνει αποφάσεις και να παρίσταται στα συμβούλια της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπασινάς Εθνική Ομάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ