Μανιός: Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές, τελεία και παύλα - iefimerida.gr

Μανιός: Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές, τελεία και παύλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση Κρέτσου ότι «οι αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές αλλά όχι και σεβαστές. O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μίλησε στο Βήμα fm για να υποστηρίξει το αντίθετο.

Για τον νόμο Παππά

«Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές, τελεία και παύλα. Όχι, δεν θα το κάνει με το ζόρι, δεν θα το κάνει με ευχαρίστηση, να το πείτε έτσι. Αν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος, είναι μια πολιτική, που θα αποδειχθεί ότι δεν οργανώθηκε όπως έπρεπε και άρα, με όρους Αριστεράς, είναι μία πολιτική ήττα, αλλά η ζωή δεν έχει μόνο νίκες».

Για την πορεία της κυβέρνησης

«Ναι, αυτό το λεω ανεπιφύλακτα, θα πάει μακριά η κυβέρνηση, για δύο λόγους, γιατί αυτή η κυβέρνηση λύνει προβλήματα καθημερινότητας και θα μακροημερεύσει, θα πάει δηλαδή στο τέλος της θητείας».

Για τον ανασχηματισμό

«Ο ανασχηματισμός, πρέπει να γίνει από αυτούς που θα γίνει, δηλαδή κατά κύριο λόγο από τον πρωθυπουργό, εκτιμώντας το έργο των υπουργείων, που θα ανασχηματιστούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανιός Δικαιοσύνη αποφάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ