Κομοτηνή: Συνελήφθη 65χρονος σε λαϊκή -Είχε πάγκο με λαθραία τσιγάρα - iefimerida.gr

Κομοτηνή: Συνελήφθη 65χρονος σε λαϊκή -Είχε πάγκο με λαθραία τσιγάρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάγκο με εμπόρευμα είχε στήσει ένας 65χρονος σε λαϊκή αγορά στην πόλη της Κομοτηνής για να πουλήσει το εμπόρευμά του στους καταναλωτές.

Ο 65χρονος είχε στην κατοχή δεκάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού τα οποία και πωλούσε. Ανδρες της ασφάλειας οι ωστόσο κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 65χρονο την στιγμή που πωλούσε τρία αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων σε έναν 49χρονος και τους οποίους συνέλαβαν.

Στον έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του 65χρονου βρέθηκαν 1.234 πακέτα τσιγάρων και 46 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους δυο κιλών και 300 γραμμαρίων.

Τους δυο συλληφθέντες οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης και τους ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Ο ηλικιωμένος άνδρας αντιμετωπίζει και την κατηγορία της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων. Να σημειώσουμε, τέλος, πως στο παρελθόν έχει συλληφθεί ο 65χρονος για παρόμοιο περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομοτηνή πάγκος Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ