Στον Προκόπη Παυλόπουλο ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Στον Προκόπη Παυλόπουλο ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την επίδοση των διαπιστευτηρίων του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, επισημοποιείται η έναρξη της θητείας του νέου πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, Τζεφ Πάιατ.

Ο κ. Πάιατ μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο και επέδωσε τα διαπιστευτήρια του. Η πρώτη επίσημη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε σε κλίμα πολύ θερμόΣε κλίμα πολύ θερμό, σχεδόν εγκάρδιο, έγινε η πρώτη επίσημη συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον νέο πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Αθήνα, Τζεφ Πάιατ.

Με τη διαδικασία επίδοσης διαπιστευτηρίων επισημοποιείται η έναρξη της θητείας του Αμερικανού διπλωμάτη, ο οποίος «συστήθηκε» στους έλληνες με μία ανάρτηση στη επίσημη σελίδα της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα στο Facebook συστήνεται στους Ελληνες ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζεφ Πάιατ.

Στον Προκόπη Παυλόπουλο ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα  | iefimerida.gr 0

Σε ένα σύντομο βίντεο, ο κ. Πάιατ μοιράζεται ορισμένα από τα προσωπικά του ενδιαφέροντα, πληροφορίες για τη διπλωματική του εμπειρία, αλλά και τους στόχους του ενόψει της θητείας του στην Ελλάδα.

Ο κ. Πάιατ «προσβλέπει να υπηρετήσει στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και ελπίζει να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Αθήνας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που «ανέβασε» στα social media.

Στον Προκόπη Παυλόπουλο ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα  | iefimerida.gr 1

Ο νέος πρέσβης γεννήθηκε το 1963 στο Σαν Ντιέγκο και ξεκίνησε τη διπλωματική του καριέρα στην Ονδούρα το 1990.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αμερικανός πρέσβης ΠτΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ