Τα 4 ρούχα που πρέπει να «κλέψει» μια γυναίκα από τον φίλο της [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 4 ρούχα που πρέπει να «κλέψει» μια γυναίκα από τον φίλο της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ανδρόγυνο στιλ αν και έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις από γυναίκες που δεν το τολμούν, είναι και αυτό μια άποψη και μάλιστα, τόσο ισχυρή, που έχει μπει με πάθος στη γυναικεία γκαρνταρόμπα τα τελευταία χρόνια, προσδίδει άνεση, θηλυκότητα και σέξι χαρακτήρα.

Και μένα προσωπικά, αν με ρωτήσεις, δεν διστάζω να σου παραδεχτώ, ότι πολλές ήταν οι φορές εκείνες που έχω ζηλέψει αντρικές συλλογές σε καταστήματα ρούχων ή έχω επιλέξει ένα αξεσουάρ από το ανδρικό τμήμα, γιατί πολύ απλά μπορούσα να το μετατρέψω σε hot item των δικών μου εμφανίσεων.

Πριν σκεφτείς να ξοδέψεις και πάλι χρήματα για να ανανεωθείς και να αποκτήσεις εκείνο το καρό πουκάμισο που σου έκλεψε την καρδιά, αν είσαι δεσμευμένη ή έχεις κάποιον κολλητό στα μέτρα σου, κάνε μια έφοδο στην ντουλάπα του και «κλέψε» τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ του! Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντουλάπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ