Κύπρια επικοινωνιολόγος περιγράφει πώς είναι να δουλεύεις για την Κλίντον - iefimerida.gr

Κύπρια επικοινωνιολόγος περιγράφει πώς είναι να δουλεύεις για την Κλίντον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ούτε εγώ η ίδια δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μέσα σε 23 ημέρες θα μπορούσαν να αλλάξουν τόσα πράματα από το πρώτο debate μέχρι το τελευταίο», περιγράφει η Κύπρια επικοινωνιολόγος και εθελόντρια στο επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον, Άντρεα Σολομωνίδου, σε αποκλειστική συνέντευξή της στο SigmaLive Κύπρου.

Η ίδια υποστηρίζει πως το κλίμα στην Νέα Υόρκη ήταν πάντα θετικό για την Χίλαρι- όντας δύο θητείες γερουσιαστής- αλλά μετά το τρίτο debate ανάμεσα σε αυτήν και τον Ντόναλντ Τραμπ υπήρξε διαφοροποίηση ακόμη σε πολιτείες που χαρακτηρίζονται ως «πεδία μάχης» (battle ground).

Η Φλόριντα για παράδειγμα θεωρείτο battle ground πριν από τρεις εβδομάδες και πλέον επίσημα στοιχεία «δείχνουν» νίκη της Κλίντον, δηλώνει η κ.Σολομωνίδου.

Η επικοινωνιολόγος σχολίασε, μάλιστα, ότι ο Τραμπ «είχε μια τελευταία ευκαιρία να δείξει ένα προεδρικό προφίλ στο τρίτο debate και απέτυχε».

Ερωτηθείσα για τη απάντηση του επιτελείου Κλίντον στις κατηγορίες του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου εναντίον των ΜΜΕ, η κ. Σολομωνίδου ανέφερε ότι το να υποστηρίζει ένας δημοσιογράφος ανοιχτά έναν υποψήφιο είναι διαφορετικό από το να είναι υποκειμενικός στο έργο του. Εξάλλου, είπε, ο λόγος που ο Τραμπ εκτοξεύτηκε στους προκριματικούς ήταν η ίδια η ώθηση από τα ΜΜΕ.

«Ήθελα πάντα να δω από κοντά μια αμερικανική καμπάνια... Μόνο έτσι μπορείς να κατανοήσεις το πώς δομείται μια καμπάνια σε ένα τόσο μεγάλο επίπεδο», ήταν η απάντησή της σε ερώτησή μας για την απόφαση της ίδιας να ταξιδέψει μέχρι τις ΗΠΑ και να ενταχθεί στο επιτελείο της Κλίντον.

Κύπρια επικοινωνιολόγος περιγράφει πώς είναι να δουλεύεις για την Κλίντον | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντρεα Σολομωνίδου Χίλαρι Κλίντον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ