Ο Σάκης Ρουβάς στη Μόσχα -Ξεσήκωσε την Κόκκινη Πλατεία [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σάκης Ρουβάς στη Μόσχα -Ξεσήκωσε την Κόκκινη Πλατεία [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την Κυριακή το πρωί ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στην παγωμένη Μόσχα. Ο Έλληνας καλλιτέχνης ταξίδεψε μέχρι τη Ρωσία, καθώς είναι επικεφαλής ενός καλλιτεχνικού προγράμματος που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού του Eτους Ελλάδας - Ρωσίας.

Ο Σάκης θα εμφανιστεί μαζί με άλλους αγαπημένους Έλληνες και Ρώσους καλλιτέχνες στο Κρεμλίνο απόψε το βράδυ. Ωστόσο, ο χρόνος παραμονής του στη χώρα είναι γεμάτος από φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις σε ελληνικά αλλά και ρωσικά media, που έδειξαν από την πρώτη στιγμή έντονο ενδιαφέρον για το πρόσωπό του.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Σάκης βρέθηκε στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας και μόλις τον αναγνώρισαν έγινε χαλασμός! Οι φανς του έσπευσαν για να πάρουν αυτόγραφο και να βγάλουν selfie μαζί του.

Η μεγαλοπρεπής εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα στους 6.000 προσκεκλημένους να επικοινωνήσουν με τη δύναμη της κουλτούρας των δύο χωρών.

Η εκδήλωση κύρους πραγματοποιείται από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Στρατιωτικού Ιστορικού Ιδρύματος της Ρωσίας, της ομάδας για συνεργασία του Συμβουλίου Συνεργασίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις Οκτ 24, 2016, 2:52πμ PDT

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The S Fan Club (@thesfanclub) στις Οκτ 23, 2016, 3:08πμ PDT

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The S Fan Club (@thesfanclub) στις Οκτ 24, 2016, 3:12πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ