Η χειρότερη περίοδος στην καριέρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από το 2006 - iefimerida.gr

Η χειρότερη περίοδος στην καριέρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από το 2006

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χειρότερο ξεκίνημα της καριέρας του από το 2006 πραγματοποιεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, επιβεβαιώνοντας όσους υποστήριζαν πως θα τα έβρισκε σκούρα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ηταν το 2006, όταν αγωνιζόταν στην Ίντερ υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μαντσίνι, η τελευταία φορά που ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είχε σκοράρει για σχεδόν 5οο λεπτά αγώνων.

Δέκα χρόνια μετά, το αρνητικό αυτό ποσοστό επαναλήφθηκε, φορώντας αυτή τη φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σουηδός επιθετικός συμπλήρωσε 498 λεπτά χωρίς γκολ, δεν έχει ούτε ασίστ στα τελευταία πέντε παιχνίδια και είναι ένας εκ των πιο άστοχων επιθετικών στο Νησί.

Το ιδιαίτερο στο παραπάνω στατιστικό είναι πως και το 2006, η «ανομβρία» για τον Ζλάταν είχε έρθει την ίδια χρονική περίοδο. Τότε, είχε αποτύχει να σκοράρει από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου ενώ τώρα δεν έχει βρει δίχτυα από τις 18 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου, ημέρα που διεξήχθει το τελευταίο παιχνίδι με την Τσέλσι.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ