Παρέμβαση Ραγκούση στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 για το επίδομα τριτέκνου - iefimerida.gr

Παρέμβαση Ραγκούση στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 για το επίδομα τριτέκνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση προκάλεσε η αναφορά δημοσιογράφου του ANT1 όσον αφορά το επίδομα τριτέκνου που λάμβανε από το 2009, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν για το Πόθεν Έσχες του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Ραγκούσης σήμερα το βράδυ, επισημαίνει ότι με δικιά του πρωτοβουλία, ζητήθηκε από τον ΟΓΑ να διακόψει την παροχή επιδόματος τριτέκνου προς την οικογένεια του.

Επίσης ζήτησε να γίνει ο υπολογισμός του συνολικού ποσού που έχει εισπράξει από το Σεπτέμβριο του 2007, που εκλέχτηκε Βουλευτής, ενώ τονίζει ότι το συνολικό ποσό όπως υπολογίστηκε από τον ΟΓΑ από το έτος 2007, ανέρχεται στο ύψος των 12.000 ευρώ περίπου.

Το κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Ραγκούση

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γ. Ν. Ραγκούσης, υποχρεώθηκε να γνωστοποιήσει τα παρακάτω με παρέμβαση του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ, μετά την αναφορά που έγινε από δημοσιογράφο του σταθμού στο επίδομα τριτέκνου που λάμβανε το 2009, όπως αυτό αποτυπώθηκε στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα ο κ. Ραγκούσης υποχρεώθηκε να γνωστοποιήσει ότι:

Το Σεπτέμβριο του 2011 με πρωτοβουλία του ζητήθηκε από τον ΟΓΑ, να διακόψει την παροχή προς την οικογένειά του, του επιδόματος τριτέκνου.
Ζητήθηκε να γίνει ο υπολογισμός του συνολικού ποσού που έχει εισπράξει , όχι από τον Οκτώβριο του 2009 που συμμετέχει στην Κυβέρνηση, αλλά από το Σεπτέμβριο του 2007, που εκλέχτηκε Βουλευτής.
Το συνολικό ποσό όπως υπολογίστηκε από τον ΟΓΑ, από το 2007, ανέρχεται στο ύψος των 12.000,00 ευρώ περίπου.

Το Σεπτέμβριο του 2011, επέστρεψε την 1η δόση ύψους 6.000,00 ευρώ, προς τον ΟΓΑ με ταχυδρομική επιταγή»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ