Ο πιο ανατρεπτικός ρόλος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πιο ανατρεπτικός ρόλος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έχει δρομολογήσει νέο κινηματογραφικό ρόλο. Αυτή τη φορά θα υποδυθεί τον θρυλικό μουσικό παραγωγό Σαμ Φίλιπς, στον οποίο οφείλονται κλασικές επιτυχίες των Έλβις Πρίσλεϊ και Τζόνι Κας.

Ο Σαμ Φίλιπς είναι ο πρωτοπόρος της ροκ, ο οποίος προέβλεψε ότι ο Πρίσλεϊ θα κάνει επιτυχία με το πρώτο του σινγκλ “That's All Right” από τη Sun Records, την οποία ίδρυσε το 1952.

A photo posted by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on May 20, 2016 at 4:40pm PDT

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο “Σαμ Φίλιπς: Ο άνθρωπος που δημιούργησε το ροκ εν ρολ” του Πίτερ Γκούραλνικ. Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβαν ο ΝτιΚάπριο και ο Μικ Τζάγκερ, ο οποίος θα επιχειρήσει να φέρει τη χωρίς τίτλο ακόμη βιογραφική ταινία στη μεγάλη οθόνη με τον ίδιο τρόπο που έκανε την παραγωγή για τη βραχύβια σειρά Vinyl HBO.

Ο πιο ανατρεπτικός ρόλος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η εταιρεία του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο Appian Way θα αναλάβει την παραγωγή κινηματογραφικής μεταφοράς του Captain Planet, του υπερήρωα που αγωνίζεται εναντίον των “περιβαλλοντικών δεινών”.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ