Κόντρα σε παράδοση και Βέροια ο Παναθηναϊκός - Ψάχνει επιστροφή στις νίκες - iefimerida.gr

Κόντρα σε παράδοση και Βέροια ο Παναθηναϊκός - Ψάχνει επιστροφή στις νίκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασμα «τίτλου» θα προσπαθήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός από την έδρα της Βέροιας, έχοντας πάντως πάρα πολλές απουσίες.Να μειώσει ξανά τη διαφορά του από την κορυφή και τον Ολυμπιακό θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Βέροια, στον αγώνα που ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική στην Super League.

Η επιστροφή από τη Λιέγη δεν ήταν και η καλύτερη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Σταντάρ για την 3η αγωνιστική του Europa League αλλά είδε και αρκετούς ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα είναι εκτός μάχης και ο Αντρέα Στραματσόνι δεν αποκλείεται να παρατάξει την ομάδα του με δύο κεντρικούς αμυντικούς αλλάζοντας σύστημα. Μολέντο και Ιβανόφ είναι οι μόνοι δύο ετοιμοπόλεμοι στόπερ ενώ οι Χουλτ και Μέστο θα καλύψουν τα δύο άκρα της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κουτρουμπής και Λουντ ενώ εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μπεργκ, του οποίου ο οργανισμός εξασθένησε από την ίωση των τελευταίων ημερών.

Από την πλευρά της η Βέροια, θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών με τον Θωμά Γράφα στην τεχνική της ηγεσία. Τα προβλήματα δεν λείπουν πάντως ούτε από τους γηπεδούχους αφού οι Τόμας, Κάλβο, Παπαδόπουλος και Μελλίσης έμειναν εκτός μάχης.

Πέρυσι ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα 1-0 της Βέροιας και αυτή ήταν μόλις η 5η νίκη του σε σύνολο 16 αγώνων με την τοπική ομάδα εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Βέροια Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ