Συνεργασία με τη Ρωσία στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας ζητά ο Ερντογάν - iefimerida.gr

Συνεργασία με τη Ρωσία στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας ζητά ο Ερντογάν

Φωτογραφία: Akin Celiktas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξη που έδωσε στο ρωσικό κρατικό κανάλι Rossiya-1 ανέφερε ότι «είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κάθε απαραίτητο βήμα για τη συνεργασία με την Ρωσία στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.»

Ο κ.Ερντογάν αναφερόμενος στην κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού πέρσι, στις 24 Νοεμβρίου, δήλωσε: «Εχω πει ότι ήταν και για μας ατυχές και λυπηρό. Οσοι έχουν σχέση με αυτό το περιστατικό που έλαβε χώρα σε συριακό έδαφος, έχουν συλληφθεί και έχουν παραπεμφθεί στο δικαστήριο. Η έρευνα συνεχίζεται. Ο υπαίτιος του θανάτου του ρώσου πιλότου, τώρα που μιλάμε, είναι φυλακισμένος».

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας αναφέρθηκε και στις οικονομικές σχέσεις των δυο χωρών μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού, τονίζοντας πως χάθηκε «πολύτιμος χρόνος» στο έργο του πυρηνικού αντιδραστήρα στο Ακουγιου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία ΡΩΣΙΑ Ταγίπ Ερντογάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ