Ξόδεψαν 40.000 λίρες για έναν χλιδάτο γάμο στη Σαντορίνη και έζησαν μια κόλαση [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξόδεψαν 40.000 λίρες για έναν χλιδάτο γάμο στη Σαντορίνη και έζησαν μια κόλαση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήρωσαν 40.000 λίρες και ταξίδεψαν από τη Μόσχα στην Σαντορίνη για ζήσουν όσο πιο όμορφα γίνεται την μέρα (και την νύχτα) του γάμου τους. Αλλά μετά από αυτό που έπαθαν, ο γάμος τους μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Ξόδεψαν 40.000 λίρες για έναν χλιδάτο γάμο στη Σαντορίνη και έζησαν μια κόλαση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Στίβεν και ο όλγα Κέρσο παντρεύτηκαν το περασμένο Σεπτέμβριο σε μία παραμυθένια τελετή στη Σαντορίνη, ξοδεύονται 40.000 λίρες, καλώντας όλους τους φίλους και του συγγενείς τους, οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι το πιο ρομαντικό νησί του κόσμου.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη γαμήλια δεξίωση... Οι νεόνυμφοι θα περνούσαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους σε μία υπερπολυτελή βίλα, αξίας 600 λιρών τη βραδιά. Τα όνειρα για μία μαγεμένη νύχτα όμως έπεσαν στο κενό όταν το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι κάποιος τους είχε κλέψει την τσάντα, η οποία είχε μέσα τα προσωπικά τους αντικείμενα. «Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα στην τσάντα ήταν το διαβατήριο του Steven» είπε στη Mirror η Olga, η οποία δουλεύει σε τράπεζα στη Μόσχα.

Ξόδεψαν 40.000 λίρες για έναν χλιδάτο γάμο στη Σαντορίνη και έζησαν μια κόλαση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Αν κάποιος μου προσέφερε όλα τα λεφτά του κόσμου, θα έλεγα όχι. Θέλω απλά πίσω τη νύχτα γάμου μου, αυτή που είχα ονειρευτεί» συνέχισε ενώ όπως είπε μέσα στην τσάντα ήταν και τα κινητά τους τηλέφωνα. «Χάσαμε όλες μας τις φωτογραφίες από το γάμο. Δεν είναι τα πράγματα που χάσαμε. Είναι τόσες αναμνήσεις που κανείς δεν θα μας δώσει πίσω».

Ξόδεψαν 40.000 λίρες για έναν χλιδάτο γάμο στη Σαντορίνη και έζησαν μια κόλαση [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το ζευγάρι είπε επίσης πως η τοπική αστυνομία εμφανίστηκε απρόθυμη στο να τους βοηθήσει με την έκδοση διαβατηρίου, κάτι που τους ανάγκασε να πάνε μέχρι την Κρήτη στο βρετανικό προξενείο ώστε να βγάλουν ένα προσωρινό.
Τώρα οι δυο τους προσπαθούν να ξεχάσουν και απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στο Μόναχο, όπου δουλεύει ο Steven Kershaw.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαντορίνη γάμος ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ