Ο χειμώνας έρχεται και η λύση είναι μία – Τα Leroy Merlin - iefimerida.gr

Ο χειμώνας έρχεται και η λύση είναι μία – Τα Leroy Merlin

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι του 2016 ανήκει στο παρελθόν και πλέον θα αρχίσουμε να κινούμαστε σε ρυθμούς χειμώνα. Το κρύο θα μονοπωλήσει τους επόμενους μήνες την καθημερινότητά σας, όμως με τα Leroy Merlin στη διάθεσή σας, είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σας απασχολεί.

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς, εξειδικευμένοι σύμβουλοι πώλησης και φυσικά δωρεάν τοποθέτηση για κάθε τι που θα προτιμήσετε για το δικό σας σπίτι. Ολα αυτά, στα Leroy Merlin.

Η ηλεκτρική θέρμανση στα Leroy Merlin αποκτά άλλο νόημα. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα και επιλέξτε αερόθερμα, θερμοπομπούς, καλοριφέρ λαδι. Εφοδιαστείτε με καύσιμα pellet, καυσόξυλα ακόμα και λέβητες και καυστήρες.

Περισσότερα από 2.500 είδη θέρμανσης σας περιμένουν και διαδικτυακά, στο www.leroymerlin.gr όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και απλά να περιμένε αναπαυτικά στον καναπέ σας για τις αγορές σας!

Εύκολα και γρήγορα, με τα Leroy Merlin να δίνουν τη δυνατότητα για 24 δόσεις στις αγορές σας, το σπίτι σας πλέον θα είναι ζεστό και αυτόν το χειμώνα!

Καταστήματα LEROY MERLIN
Ελ. Βενιζέλος ● Πειραιώς ● Πυλαία Θεσσαλονίκης ● Νίκαια Λάρισας
Τηλ. επικοινωνίας: 210 62 56 200.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Leroy Merlin θέρμανση σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ