Ορκίστηκε ο Αναστάσιος Σαλτέρης νέος γ.γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής - iefimerida.gr

Ορκίστηκε ο Αναστάσιος Σαλτέρης νέος γ.γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορκίστηκε σήμερα, στο υπουργείο Εσωτερικών, ο νέος γενικός γραμματέας Υποδοχής Αναστάσιος Σαλτέρης.

Έχει πολλή δουλειά, δουλειά, δουλειά» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ιωάννης Μουζάλας, σχετικά με τα καθήκοντα που αναλαμβάνει ο νέος γενικός γραμματέας Υποδοχής.

Πρόσθεσε πως ο κ. Σαλτέρης έρχεται σε μια πολύ σημαντική περίοδο για το προσφυγικό, όπου όμως «η κατάσταση είναι ελεγχόμενη».

Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής επισήμανε πως η θέση του γενικού γραμματέα Υποδοχής είναι κρίσιμη και του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Κώστας Πουλάκης. Σημειώνεται πως ο κ. Σαλτέρης αντικατάστησε τον πρώην γενικό γραμματέα Υποδοχής, Οδυσσέα Βουδούρη, ο οποίος παραιτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, με καταγγελίες για αδιαφάνεια στα οικονομικά εναντίον του κ. Μουζάλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ