Τέλος η Ευρώπη για τον κορεατικό κολοσσό Hanjin Shipping Co - iefimerida.gr

Τέλος η Ευρώπη για τον κορεατικό κολοσσό Hanjin Shipping Co

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στις δραστηριότητές της στην Ευρώπη βάζει ο κορεάτικος κολοσσός Hanjin Shipping Co, η μέχρι πρότινος 7η ναυτιλιακή εταιρεία στον κόσμο.

Η εταιρεία, στις 31 Αυγούστου, υπό το βάρος των προβλημάτων ρευστότητας, υπέβαλε αίτημα προστασίας από τους πιστωτές της, θέτοντας παράλληλα, προς πώληση διάφορα περιουσιακά της στοιχεία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η εταιρεία βάζει «λουκέτο» στις δραστηριότητές της στην Ευρώπη εν μέσω των προσπαθειών διάσωσής της. Οπως σήμερα από την Hanjin Shipping Co, οι δραστηριότητες της στην Ευρώπη θα σταματήσουν στο πλαίσιο της διαδικασίας διάσωσής της.

Η νοτιοκορεάτικη ναυτιλιακή εταιρεία διαθέτει 10 βραχίονες στη Γηραιά Ήπειρο, συμπεριλαμβανομένων και των κεντρικών γραφείων στη Γερμανία.

Η σχετική διαδικασία επίκειται να ξεκινήσει εντός της εβδομάδας, μετά και τη σχετική αίτηση στο αρμόδιο δικαστήριο της Σεούλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hanjin ευρώπη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ