Χανιά: Πυροβόλησε τη γυναίκα του στο κέντρο της πόλης [εικόνες] - iefimerida.gr

Χανιά: Πυροβόλησε τη γυναίκα του στο κέντρο της πόλης [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: zarpanews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση επικράτησε στην οδό Μουσούρων, στο κέντρο των Χανίων, καθώς σύζυγος πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά την ηλικιωμένη γυναίκα του.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 και μισή, όταν έπειτα από έντονο διαπληκτισμό με την γυναίκα του, ηλικιωμένος άνδρας, τράβηξε όπλο και την τραυμάτισε. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον δράστη, απέκλεισαν οι καταστηματάρχες της περιοχής.

Χανιά: Πυροβόλησε τη γυναίκα του στο κέντρο της πόλης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Χανιά: Πυροβόλησε τη γυναίκα του στο κέντρο της πόλης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Χανίων.

Χανιά: Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η αστυνομία την απόπειρα ανθρωποκτονίας στο κέντρο της πόλης

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η αστυνομία την απόπειρα ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε το πρωί στον πεζόδρομο της οδού Μουσούρων, στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, δράστης είναι ένας 73χρονος, ο οποίος και συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 62χρονης.

Όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο, το πρωί, ο 73χρονος «ένεκα προσωπικών μεταξύ τους διαφορών», τραυμάτισε με όπλο την 62χρονη. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 73χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το όπλο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά πυροβολισμός σύζυγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ