«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ για την διαιτησία του Αρετόπουλου - Αιχμές Ιβιτς - iefimerida.gr

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ για την διαιτησία του Αρετόπουλου - Αιχμές Ιβιτς

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε άμεσα θέση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και εξαπέλυσε επίθεση στον διαιτητή Αρετόπουλο.

«Ο ΠΑΟΚ έχασε από γκολ-οφσάιντ κι από γκολ παίκτη που έπρεπε να αποβληθεί. Αυτή η διαιτησία είναι η δικαιότερη που μπορεί να κάνει ο Αρετόπουλος στο Καραϊσκάκη, μέχρι εκεί του επιτρέπει η ερυθρόλευκη συνείδησή του. Στους νέους πίνακες δεν έχει την παραμικρή θέση, καμία ΦΙΦΑ δεν μπορεί να τα αγνοήσει αυτά» αναφέρει μεταξύ άλλων η θέση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς μιλώντας στη Nova εξέφρασε έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Αρετόπουλου, ανέφερε ότι «βρίζουν, κάνουν, αυτό είναι απαράδεκτο», δείχνοντας τη φυσούνα πίσω του και τόνισε πως ο διαιτητής του είπε πει ότι θα διακόψει το ματς αν υπήρχε νέα διακοπή. «Δεν ξέρω αν έχετε γράψει αυτό που έγινε... Βρίζουν, κάνουν, αυτό είναι απαράδεκτο», είπε ο Βλάνταν Ίβιτς πριν συνεχίσει με την ανάλυση της αναμέτρησης. «Παίξαμε καλύτερα, ήμασταν καλύτεροι. Τι να πω... Έπρεπε να δοθούν δύο κόκκινες, μου είπαν ότι ήταν οφσάιντ το πρώτο γκολ. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, εμείς ήμασταν αυτοί που δημιουργήσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα». «Ο ίδιος ο διαιτητής μου είπε ότι θα διακόψω το παιχνίδι αν συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Όταν έγινε ξανά πήρα την ομάδα και μπήκαμε μέσα, όμως εκείνος άλλαξε απόφαση. Μου είπε ότι αν δεν βγείτε θα φάτε μείον δέκα», κατέληξε ο Ίβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ιβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ