Super League: Ανετος ο ΠΑΣ Γιάννινα, «ανάσα» για Λεβαδειακό - iefimerida.gr

Super League: Ανετος ο ΠΑΣ Γιάννινα, «ανάσα» για Λεβαδειακό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι ήθελε έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Λάρισα στους «Ζωσιμάδες».

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ξεπέρασε άνετα την αγωνιστική απραξία (22 μέρες) και έκανε πλάκα στους «βυσσινί» επικρατώντας 4-0 στους Ζωσιμάδες. Χατ-τρικ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» έκανε ο Κόντε, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 10’, στο 52’ και στο 74’. Γκολάρα ο Γιάκος έπειτα από ασίστ του Ισπανού στο 27’. Τους 10 βαθμούς έφτασε ο ΠΑΣ, που έκανε το 2 στα 2 στην έδρα του με συντελεστή τερμάτων 7-0. Στους 5 έμεινε η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, που πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Οι «πράσινοι» δεν επηρεάστηκαν από την 20ήμερη απραξία και νίκησαν απολύτως δίκαια τον Παναιτωλικό με 2-1, κερδίζοντας θέσεις στη βαθμολογία. Το παιχνίδι ήταν σκληρό και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ωστόσο ο Γιακουμάκης στο 42' έλυσε το γόρδιο δεσμό, έκανε το 1-0 και γέμισε με αυτοπεποίθηση τους συμπαίκτες του. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 46' ο Σίλβα έκανε το 2-0 και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη. Ο Παναιτωλικός όμως το πάλεψε, δεν τα παράτησε. Στο 73' κέρδισε πέναλτι και ο Μαρκόφσκι μείωσε σε 2-1, βάζοντας τους Αγρινιώτες ξανά στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣ Γιάννινα Λεβαδειακός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ