Κλειστά σχολεία στο Μεσολόγγι και κάτοικοι σε ξενοδοχεία λόγω της κακοκαιρίας - iefimerida.gr

Κλειστά σχολεία στο Μεσολόγγι και κάτοικοι σε ξενοδοχεία λόγω της κακοκαιρίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται το Μεσολόγγι μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή προκαλώντας τεράστιες ζημιές.

Μάλιστα ορισμένοι κάτοικοι του Μεσολογγίου δε δίστασαν να βγουν ακόμα και με βάρκες στους δρόμους οι οποίοι είχαν μετατραπεί κυριολεκτικά σε ποτάμια.

Λόγω των μεγάλων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, ο δήμος Μεσολογγίου σε ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ο Δήμος Ιερής Πόλης, έχει διασφαλίσει κατάλυμα και διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία της περιοχής σε όσους κατοίκους λόγω της κακοκαιρίας αδυνατούν να παραμείνουν στις οικίες τους. Με απόφαση του Αναπληρωτή Δημάρχου Σπ. Καρβέλη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο 24 Οκτωβρίου το 5ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου και το 5ο Νηπιαγωγείο, λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν από τα χθεσινά έκτακτα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή ευθύνης των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων. Η απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αν. Σκαρμούτσου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεσολόγγι σχολεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ