Κουμουτσάκος: Θα συναινέσουμε για τη συγκρότηση ΕΣΡ αν καταργηθεί ο νόμος Παππά - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Θα συναινέσουμε για τη συγκρότηση ΕΣΡ αν καταργηθεί ο νόμος Παππά

Φωτογραφία:EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νέα Δημοκρατία θα συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, αν καταργηθεί ο νόμος Παππά, δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου τη ΝΔ, όταν ρωτήθηκε για το θέμα της συγκρότησης του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, σε συνέντευξη στον «Ελεύθερο Τύπο» τόνισε ότι η ΝΔ θα συναινέσει σε αυτό, με μία «αυτονόητη προϋπόθεση», την κατάργηση του νόμου Παππά, οποίος όπως συμπλήρωσε, αφαίρεσε αυθαίρετα από το Συμβούλιο τις συνταγματικά κατοχυρωμένες αρμοδιότητές του.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας αποκλείει τις εκλογές έως το 2019, ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε «Το ίδιο έκανε και πέρσι και τελικά έκανε και δημοψήφισμα και εκλογές» και πρόσθεσε «κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να δραπετεύσει μπροστά στο φάσμα της κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις Ολάντ, στο επίμαχο βιβλίο, δήλωσε ότι μετά τις εκλογές θα συγκροτηθεί Εξεταστική Επιτροπή να ερευνήσει το ζήτημα, καθώς «μετά τις ομολογίες Βαρουφάκη και Γκάλμπρεϊθ τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως παραπέμπουν σε συνωμοσίες και συνωμότες της δραχμής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Κουμουτσάκος ΕΣΡ Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ