Δράστης της δολοφονίας στην Πανόρμου: Ημουν σε άμυνα - iefimerida.gr

Δράστης της δολοφονίας στην Πανόρμου: Ημουν σε άμυνα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 60χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την Παρασκευή ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία, το 2012, είπε σε δημοσιογράφους, εξερχόμενος από το γραφείο του εισαγγελέα ότι ήταν σε άμυνα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της παράνομης οπλοχρησίας.

Ο πρώην αστυνομικός υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες ότι δέχθηκε πρώτος επίθεση από το θύμα, με τον οποίο είχαν «προηγούμενα» λόγω της τοποθέτησης καμερών που είχε βάλει το θύμα, με αποτέλεσμα ο δράστης να έχει κάνει αναφορά σε βάρος του τόσο στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, όσο και την αρχή προσταστίας προσωπικών δεδομένων.

Ο 60χρονος, μετά από καβγά με το θύμα, επέστρεψε στο γυμναστήριο, στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ο δράστης, το μεσημέρι του Σαββάτου παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ και έδωσε στους αστυνομικούς το όπλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πανόρμου απόστρατος αστυνομικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ