Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση [εικόνα] - iefimerida.gr

Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση [εικόνα]

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/MIKE NELSON
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Ντόναλντ Τραμπ, με μία ακόμα γυναίκα να τον κατηγορεί πως την άγγιξε χωρίς να το επιθυμεί.

Η Τζέσικα Ντρέι, πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Λος Αντζελες μαζί με τη δικηγόρο της Γκλόρια Ολρεντ, η οποία είναι γνωστή για τη μάχη της κατά των διακρίσεων εις βάρος των γυναικών, εξήγησε στους δημοσιογράφους τι συνέβη με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οπως δήλωσε, συνάντησε τον Τραμπ στη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στην Καλιφόρνια το 2006. Σύμφωνα με την ίδια, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων της ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του μαζί με δύο άλλες γυναίκες. Εκεί ο Τραμπ τις αγκάλιασε «σφιχτά» και τις φίλησε «χωρίς να ζητήσει άδεια».

Αφού έφυγε από το δωμάτιο η Ντρέικ έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Τραμπ, ο οποίος της ζήτησε να τον ξανασυναντήσει. «Τι θέλεις; Πόσα;», φέρεται να την ρώτησε.

Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση [εικόνα] | iefimerida.gr 0

MSNBC

Μετά τις αποκαλύψεις, η ομάδα του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου τόνισε πως «αυτή η ιστορία είναι γελοία και εντελώς αναληθής».

«Δεν πρόκειται παρά για μια ακόμη προσπάθεια του στρατοπέδου της (υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι) Κλίντον να συκοφαντήσει έναν υποψήφιο ο οποίος σήμερα φαίνεται να έρχεται πρώτος σε τρεις διαφορετικές δημοσκοπήσεις», προσθέτει ανακοίνωσή της.

Σχεδόν δώδεκα γυναίκες μέχρι στιγμής έχουν κατηγορήσει δημοσίως τον Τραμπ ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά ή ότι τους έχει κάνει ανήθικες προτάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ