Μενεγάκη: Φυσικά και κοιτάζω την τιμή πριν αγοράσω κάτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Μενεγάκη: Φυσικά και κοιτάζω την τιμή πριν αγοράσω κάτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη για να δώσει το παρών σε εκδήλωση γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με είδη σπιτιού.

Σε συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχληση της όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν κοιτάζει την τιμή πριν αγοράσει κάτι.«Φυσικά και κοιτάζω την τιμή! Γιατί δεν θα έπρεπε; Εννοείτε γιατί μπορώ να αγοράσω και κάτι που είναι πιο ακριβό από το πολύ πιο οικονομικό;Φυσικά κοιτάζω την τιμή!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Παράλληλά, αναφέρθηκε στη σχέση της με την κουζίνα, αλλά και στην αγαπημένη συνήθεια που έχουν με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ποιο φαγητό μαγειρεύει κάθε Κυριακή; «Άκου να σου πω, εγώ δεν έχω το κάθε Κυριακή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω την μαμά μου στο σπίτι και μαγειρεύει τις ωραίες της νοστιμιές. Εγώ μαγειρεύω οποιαδήποτε στιγμή νιώθω ότι δεν είμαι και πολύ καλά! Θέλω να μπω εκεί να μου φύγει λίγο το πρεσάρισμα που μπορεί να νιώθω! Όταν είμαι στεναχωρημένη. Και κυρίως όταν θέλω να κάτσω με τον άνθρωπο μου, οι δυο μας, να ανοίξουμε ένα κρασάκι, να μπούμε στην κουζίνα να ψιλομαγειρέψω και να πούμε τα δικά μας!», απάντησε.

Και συμπλήρωσε: «Τώρα αν μιλάμε για το καλοκαίρι που είμαι ελεύθερη. Μπορώ να μαγειρεύω και κάθε μέρα, μπορεί και δύο φορές την εβδομάδα. Μπορεί να περάσει και μία εβδομάδα και να μην μαγειρέψω καθόλου!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη τιμή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ