Υπόθεση Γιακουμάκη: Σπουδαστής καίει τον διευθυντή -«Μη λες τίποτα παρά έξω μην κινδυνέψεις και εσύ» - iefimerida.gr

Υπόθεση Γιακουμάκη: Σπουδαστής καίει τον διευθυντή -«Μη λες τίποτα παρά έξω μην κινδυνέψεις και εσύ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφωνοι έμειναν η πρόεδρος του δικαστηρίου αλλά και οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε ο σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Νίκος Δαβρής.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο σπουδαστής που ζει στη Βραζιλία, ταξίδεψε στην Ελλάδα για να καταθέσει και να ρίξει φως στην υπόθεση. Τα όσα ανέφερε όμως καίνε τον τότε διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής και την υπεύθυνη της Εστίας.

Σύμφωνα με τον Νίκο Δαβρή, ο τότε διευθυντής επικοινώνησε μαζί του μέσω Facebook και ενός προφίλ που είχε το όνομα «Κώστας Τυροκόμος» για να του ζητήσει να μη μιλήσει στον Τύπο, ενώ του είχε πει «μη λες τίποτα παρά έξω μην κινδυνέψεις και εσύ από τους Κρητικούς».

«Στις 15 Μαρτίου 2015 βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης. Μία ημέρα μετά μαθεύτηκε ότι σπουδαστής από το εξωτερικό έρχεται στην Ελλάδα για να καταθέσει για τον Βαγγέλη. Μία ημέρα μετά, στις 17 Μαρτίου, ο διευθυντής μου έστειλε μήνυμα στο Facebook και μου είπε: ‘‘Μη μιλήσεις στον Τύπο. Πες ό,τι θες στην Αστυνομία’’. Οταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, τον ρώτησα ‘‘γιατί δεν τιμώρησες του Κρητικούς;’’. Τότε μου απάντησε ότι δεν το έκανε γιατί τον πίεσαν πολιτικοί», κατέθεσε ο Δάβρης που παρέδωσε εκτυπωμένες φωτογραφίες με τις συνομιλίες που είχε με το διευθυντή.

Η κατάθεση Δαβρή όμως καίει και την υπεύθυνη της Εστίας: «Μία ημέρα κατέβηκα κάτω και της είπα ‘‘πάνω στην Εστία είναι ένα παιδί που το βασανίζουν και αν δεν το προσέξετε θα το χτυπήσουν πολύ σοβαρά, ακόμα και θα το σκοτώσουν’’. Τότε με πήρε και πήγαμε στο διευθυντή της Σχολής και του είπα τα ίδια πράγματα. Ταράχτηκε πολύ με αυτά και προσπάθησε να επικοινωνήσει με μια υπηρεσία σχετική με το bullying αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά μου είπε να προσέχω τους Κρητικούς».

Ο Δαβρής απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου πώς αποφάσισε να φύγει από τη Βραζιλία για να έρθει στο δικαστήριο απάντησε: «Ενιωθα τύψεις για όλα όσα θα μπορούσα να κάνω για τον Βαγγέλη και δεν έκανα. Είμαι άνθρωπος, όχι όπως κάποιοι άλλοι που είναι θηρία και τέρατα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ