Ο Τραμπ την έπεσε στην Σάλμα Χάγιεκ έφαγε πόρτα και την είπε «κοντή»! - iefimerida.gr

Ο Τραμπ την έπεσε στην Σάλμα Χάγιεκ έφαγε πόρτα και την είπε «κοντή»!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θύμα» του Ντόναλντ Τραμπ έχει πέσει, όπως αποκάλυψε η ίδια, και η Σάλμα Χάγιεκ!

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας σε ισπανόφωνο ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε ότι στο παρελθόν επειδή είχε απορρίψει πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ να βγουν μαζί ραντεβού, εκείνος προώθησε στα ταμπλόιντ δημοσίευμα που έλεγε ότι εκείνος δεν ήθελε να βγει μαζί της επειδή ήταν κοντή!

Ολα ξεκίνησαν ότι η αγαπητή ηθοποιός ερωτήθηκε αν πιστεύει ότι είναι αληθινές οι σεξουαλικές καταγγελίες που γίνονται κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Η Χάγιεκ απάντησε θετικά, εξιστορώντας και μια συνάντηση που είχε εκείνη στο παρελθόν με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών.

«Όταν τον γνώρισα είχε σχέση. Εκείνος προσπάθησε να γίνει φίλος με το αγόρι μου προκειμένου να αποκτήσει το τηλέφωνο του σπιτιού μου. Όταν το εξασφάλισε, με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βγούμε. Του απάντησα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγω μαζί του ακόμη και αν δεν είχα σχέση. Και τότε κάποιος μίλησε στο National Enquirer και είπε ότι ο Τραμπ δεν ήθελε να βγει μαζί μου επειδή, υποτίθεται, ήμουν κοντή».

Ακόμη πιο απίστευτη είναι η τακτική που φέρεται να ακολούθησε ο μεγιστάνας μετά το εν λόγω περιστατικό: «Μετά από αυτό, με πήρε τηλέφωνο και μου άφησε ένα μήνυμα: “Απίστευτο. Ποιος θα έλεγε κάτι τέτοιο; Δεν θέλω να έχει τέτοια άποψη για σένα ο κόσμος” ανέφερε στο μήνυμα. Νόμιζε ότι μετά από όλα αυτά θα έβγαινα μαζί του έτσι ώστε ο κόσμος να αλλάξει γνώμη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάλμα Χάγιεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ