To συγκινητικό δώρο που έκανε ο Κάνιε Γουέστ στην Καρντάσιαν για τα γενέθλιά της [βίντεο] - iefimerida.gr

To συγκινητικό δώρο που έκανε ο Κάνιε Γουέστ στην Καρντάσιαν για τα γενέθλιά της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος ράπερ, ο οποίος έμεινε διακριτικός όσο και η σύζυγός του, μετά την ληστεία στο Παρίσι, έσπασε τη σιωπή του με αφορμή τα γενέθλια της τηλεπερσόνας.

«Ευτυχισμένα γενέθλια μωρό». Αυτό είναι το μήνυμα που ανέβασε στο τουίτερ για την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία γιόρτασε τα 36 χρόνια της την Παρασκευή. Η ευχή συνοδευόταν από ένα βίντεο-σύνθεση με αποσπάσματα από τη ζωή της σταρ των ριάλιτι, από την παιδική της ηλικία ως την εφηβία της. Το μουσικό χαλί ήταν από το τραγούδι Only One του ράπερ.

Το δώρο είναι πολύ συγκινητικό και εξαιρετικά απλό, σε εντελώς αντίθετο πνεύμα από τα πανάκριβα και χλιδάτα δώρα που αντάλλασσαν ως τώρα μεταξύ τους.

Happy Birthday babe pic.twitter.com/Ee38e4LVFj

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν απάντησε δημόσια στο tweet του συζύγου της, το οποίο είδαν 230.000 άνθρωποι. Από την στιγμή που την λήστεψαν και της επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο της στο Παρίσι, η τηλεπερσόνα αποσύρθηκε εντελώς από τα social media, στα οποία ως σήμερα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.
Η σταρ βρισκόταν στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας όταν έγινε η ληστεία εις βάρος της. Πέντε άντρες, που παρίσταναν τους αστυνομικούς, μπήκαν στο δωμάτιό της, αφού πρώτα πέρασαν χειροπέδες στον φύλακα που βρισκόταν μπροστά. Στη συνέχεια έδεσαν την Καρντάσιαν, την έκλεισαν στο μπάνιο και της έκλεψαν δύο κινητά και κοσμήματα αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δώρο Κιμ Καρντάσιαν γενέθλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ