Μαξίμου για ομιλία Μητσοτάκη στην ΟΝΝΕΔ: Δεν κομίζει τίποτα για τη νέα γενιά - iefimerida.gr

Μαξίμου για ομιλία Μητσοτάκη στην ΟΝΝΕΔ: Δεν κομίζει τίποτα για τη νέα γενιά

Φωτογραφία: Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

“Η νεολαία τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της και θα το ξανακάνει παρά τα επικοινωνιακά φτιασιδώματα που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης στο θατσερικό του κόμμα”, τονίζουν Κυβερνητικές πηγές.

Η νεολαία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει. Το συνέδριο της οργάνωσης που επί δεκαετίες έκανε το πελατειακό σύστημα και την ευνοιοκρατία επιστήμη, ο κ. Μητσοτάκης φρόντισε με τις ύβρεις του να αποδείξει ότι τίποτα νέο δεν μπορεί να κομίσει για τη νέα γενιά αυτός και το κόμμα του" και "ούτε, ασφαλώς, να ανεβάσει το επίπεδο", συμπληρώνεται.

"Διότι", όπως υπογραμμίζουν, "αυτός και το κόμμα του είναι που οδήγησαν τη νεολαία στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει:

-Ανεργία, περικοπή εργασιακών δικαιωμάτων και μετανάστευση για τους πολλούς· υπεράσπιση

των συμφερόντων των ολίγων και ισχυρών.

-Περικοπές και απαξίωση της δημόσιας παιδείας· μάχη υπέρ των ελίτ, υπέρ μιας εκπαίδευσης για τους λίγους και προνομιούχους, στο όνομα δήθεν της αριστείας".

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι "η νεολαία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει. Τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της" Και τονίζουν: "Και θα το ξανακάνει παρά τα επικοινωνιακά φτιασιδώματα που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης στο θατσερικό του κόμμα".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ