Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ - Υπέγραψε μέχρι το 2019 - iefimerida.gr

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ - Υπέγραψε μέχρι το 2019

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς ο Καταλανός τεχνικός έβαλε την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους» και απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί το deal.

Συμφωνία υπήρχε από χθες και σήμερα ο Πασκουάλ υπέγραψε μέχρι το 2019 με την «πράσινη» ΚΑΕ. Πλέον, αναμένεται η άφιξη του στην Αθήνα και πότε θα... πιάσει δουλειά.

Την συμφωνία επιβεβαίωσε από χθες ουσιαστικά και ο ίδιος ο Πασκουάλ σε ισπανικό ραδιόφωνο. Συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα μίλησε στο RAC1 και ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Παναθηναϊκό: «Σύντομα θα γνωρίζουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι κοντά στην Αθήνα για να συνεχίσω να εργάζομαι εκεί. O Παναθηναϊκός είναι μία ιστορική ομάδα, με εξαιρετικούς οπαδούς και είναι πολύ ωραίο να παίζεις εκεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ