Εκθεση «Αυτοκίνηση Fisikon 2016»: από 22 έως 30 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Εκθεση «Αυτοκίνηση Fisikon 2016»: από 22 έως 30 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ώρα 10:00, λίγες ημέρες μετά την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), οι Έλληνες εισαγωγείς αντιπρόσωποι που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους που έκαναν και παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι καθώς και τις τελευταίες τεχνολογίες. Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», θα υποδέχεται το κοινό έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, ενώ συμμετέχουν οι μάρκες Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong ,Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo, καθώς και η εταιρεία μοτοσυκλετών Yamaha.

Οι επισκέπτες έχουν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Test Drives με τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγορά και άμεσα, κάνουν συγκρίσεις μεταξύ των αυτοκινήτων, έτσι ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για το μοντέλο και την έκδοση που θα αγοράσουν.

Το εισιτήριο είναι 6 ευρώ.

Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο.

Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες 3 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο έκθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ