Τανιμανίδης-Μαυρίδης δεν μιλιούνται μετά το World Party -Η κόντρα τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Τανιμανίδης-Μαυρίδης δεν μιλιούνται μετά το World Party -Η κόντρα τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται απίστευτο, αλλά ένα από τα πιο πετυχημένα δίδυμα της ελληνική τηλεόρασης, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης οι οποίοι παρουσίαζαν επί πολλές σεζόν μαζί το Wordl Party, πλέον δεν μιλιούνται!

Μπορεί μαζί να γύρισαν όλον τον κόσμο, ωστόσο, όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Ε οι δύο άνδρες σήμερα δεν μιλιούνται.

Από τότε που τελείωσε το World Party οι δυο τους είναι σαν ξένοι και δεν έχουν κάνει καμία κοινή εμφάνιση. Ο λόγος για τον οποίο οι δυο τους ψυχράθηκαν παραμένει άγνωστος...

Πέραν του ότι δεν μιλάνε, όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μεταξύ των δύο ανδρών μαίνεται και ένας... πόλεμος για τα likes. Με το που ανεβάζει ένας από τους δυο μια φωτογραφία στο Instagram σπεύδει ο άλλος να ποστάρει κάποια δικιά του με σκοπό να κερδίσει τον πρώτον στα likes!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ