Σκέψεις για τελικό του Champions League στη Νέα Υόρκη - iefimerida.gr

Σκέψεις για τελικό του Champions League στη Νέα Υόρκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε νέος πρόεδρος που αναλαμβάνει τα ηνία της UEFA, επιθυμεί να αφήσει και τη σφραγίδα του με μια καινοτόμα κίνηση. Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν παρουσίασε τις σκέψεις του για μεταφορά του τελικού του Champions League στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Δεν είναι κάτι δεδομένο αλλά αναμφίβολα πλέον, είναι μια ιδέα που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ο Τσέφεριν για πρώτη φορά έκανε λόγο για διεξαγωγή ενός τουλάχιστον τελικού Champions League στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

Να... ανοίξει κι άλλο την ποδοσφαιρική αγορά θέλει η UEFA και στο πλαίσιο αυτό εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί μελλοντικά ένας τελικός Champions League σε αμερικανικό έδαφος και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

«Είναι μια ιδέα για το μέλλον, αλλά κι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε. Για να πας από την Πορτογαλία στο Αζερμπαϊτζάν διαρκεί το ίδιο από το να πας από την Πορτογαλία στη Νέα Υόρκη. Ακόμη κι έτσι, δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι είναι μια ευρωπαϊκή διοργάνωση κι αυτό πρέπει πάντα να το αξιολογούμε», δήλωσε αρχικά ο Σλοβένος πρόεδρος της UEFA ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται στο μέλλον, εκτός από τον τελικό να διεξάγονται Σάββατο και οι δύο ημιτελικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ