Πετρόπουλος: Μπορεί να μειώσουμε τα πρόστιμα για την αδήλωτη εργασία - iefimerida.gr

Πετρόπουλος: Μπορεί να μειώσουμε τα πρόστιμα για την αδήλωτη εργασία

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επανεξέταση του ποσού του προστίμου που επιβάλλεται στις επιχειρήσεις για αδήλωτη εργασία φαίνεται πως εξετάζει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σε επίκαιρη ερώτηση το πρωί της Παρασκευής του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Βασίλη Κόκκαλη, ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος, υποστήριξε ότι το πρόστιμο αυτό που επιβάλλεται σήμερα και ανέρχεται σε 10.500 ευρώ για κάθε εργαζόμενο καταλήγει να είναι ανείσπρακτο και για αυτό σύμφωνα με τον ίδιο μελετάται το θέμα και «θα το δούμε μαζί με τα πρόσθετα μέτρα για τη φοροδιαφυγή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρμόδιο υπουργός.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Κόκκαλης, χαρακτήρισε εξωπραγματικό το πρόστιμο των 10.500 ευρώ για αδήλωτη εργασία, προτείνοντας το ποσό αυτό να μειωθεί στα 3.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίκαιρη ερώτηση Βουλή Πετρόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ