Ρουμελιώτη: Στην εγκυμοσύνη πήρα 26 κιλά, είχα γίνει μουλάρα - iefimerida.gr

Ρουμελιώτη: Στην εγκυμοσύνη πήρα 26 κιλά, είχα γίνει μουλάρα

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες έπειτα από γέννα και πως η ίδια κατάφερε να το αντιμετωπίσει μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός, Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η όμορφη «Μαρίζα» της πολύ επιτυχημένης σειράς του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 «Θα βρεις τον δάσκαλο σου», μιλώντας στο «Υou Weekly», αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, που όπως η ίδια είπε ήταν πάρα πολλά και δυσκολεύτηκε πολύ να επιτύχει το στόχο της.

«Είχα γίνει μια «μουλάρα» που είχε πάρει 26 κιλά! Δεν αναγνώριζα το σώμα μου καθόλου. Έτρωγα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είχα μια φοβερή ανησυχία ότι χάνω το παιδί. Μια φορά την εβδομάδα έτρεχα στον γιατρό. Από τότε που έμεινα έγκυος είχα φοβερές αϋπνίες κι έλεγα από μέσα μου «Θεέ μου, βοήθα με! Γιατί το έπαθα αυτό το κακό;». To μητρικό ένστικτο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν το ένιωσα. Με το που γέννησα, όμως και πήρα το μωρό στην αγκαλιά, ήμουν και είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Γιατί αυτό που κουβαλούσα εννιά μήνες, το είχα, επιτέλους, μπροστά μου!», σημείωσε στο περιοδικό η ηθοποιός.

«Θήλαζα αποκλειστικά οκτώ μήνες και πρόσεχα πολύ την διατροφή μου εκείνο το διάστημα. Τα έχασα μέσα σε τέσσερις μήνες, αλλά με πολύ κόπο και κούραση. Στερήθηκα πολλά πράγματα», υποστήριξε για το πως κατάφερε να τα χάσει.

Οσον αφορά για το αν και κατά πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της η μητρότητα η ίδια τόνισε: «Η ζωή μου έχει αλλάξει σε όλα. Όλα όσα άκουγα, ότι το παιδί δεν αλλάζει τίποτα, είναι ένα παραμύθι. Ωστόσο, αυτό το παιδί αισθάνομαι πραγματικά πως είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στην ζωή μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω ακόμα ένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ Ηθοποιός συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ