Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της Δήμητρας Λιάνη -Τι αφαίρεσαν - iefimerida.gr

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της Δήμητρας Λιάνη -Τι αφαίρεσαν

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα διαρρηκτών έπεσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με την αστυνομία να ερευνά τώρα το ενδεχόμενο πίσω και από αυτή τη ληστεία να κρύβονται οι ληστές των βορείων προαστίων που έχουν χτυπήσει και σπίτια άλλων επωνύμων.

Όπως είπε η ίδια η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο star.gr η ληστεία έγινε τον περασμένο Ιούλιο, όταν η ίδια βρισκόταν σε διακοπές. Μάλιστα διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ληστεία έγινε στη μεζονέτα της στην Αγράμπελης, αλλά σε σπίτι στο οποίο φιλοξενείται στο Καστρί.

Οι ληστές έφυγαν παίρνοντας μαζί τους έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, το ηλεκτρονικό της τσιγάρο και τρία faux δαχτυλίδια. Η κυρία Λιάνη διέψευσε ότι εκλάπησαν και προσωπικά αντικείμενα του Ανδρέα Παπανδρέου, αφού- όπως είπε- τα περισσότερα προσωπικά αντικείμενα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, έχουν παραδοθεί στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ