Νέα επιστολή Σαββίδη στην Super League – Τι ισχύει για την πρόταση χορηγίας 5 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Νέα επιστολή Σαββίδη στην Super League – Τι ισχύει για την πρόταση χορηγίας 5 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιβάν Σαββίδης και η εταιρεία Dimera Media έστειλαν με νέα επιστολή προς την Super League, θέλησαν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο γύρω από την πρόταση χορηγίας προς τον συνεταιρισμό, ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Οπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει εξασφαλίσει μία από τις τηλεοπτικές άδειες, κατάθεσε πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ στην Super League ζητώντας 43 χορηγικές παροχές.

Αμεσα, τού ξεκαθαρίστηκε πως οι περισσότερες από αυτές δεν θα μπορούσαν να γίνουν δεκτές παρά μόνο οι 6 βασικές ωστόσο υπάρχουν αρκετές, οι οποίες «πέφτουν» πάνω σε άλλους χορηγούς, με τους οποίους υπάρχουν ήδη συμβόλαια.

Ο Σαββίδης, με νέα του επιστολή θέλησε να γνωστοποιήσει στον συνεταιρισμό, πως η πρόταση των 5 εκατομμυρίων ευρώ ισχύει, ακόμη και αν χρειαστεί να παραλειφθούν κάποιοι όροι της, κυρίως λόγω της συμφωνίας που υπάρχει με την Forthnet ή αν κάποιες ομάδες δεν θελήσουν να παραχωρήσουν τις χορηγικές παροχές που ζητούνται.

Το Δ.Σ. της Super League, θα αποφασίσει σήμερα πάντως αν θα γίνει δεκτή η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη αφού κατατέθηκε εκπρόθεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάν Σαββίδης Super League χορηγία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ