Γύρισε «μισός» ο Παναθηναϊκός από τη Λιέγη – Χάνει Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα - iefimerida.gr

Γύρισε «μισός» ο Παναθηναϊκός από τη Λιέγη – Χάνει Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έφτανε η απώλεια της νίκης, η οποία με το υπέρ του 2-0 έδειχνε να βρίσκεται στα χέρια του, ήρθαν και οι τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, να κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση.

Το δεύτερο ημίχρονο έδειχνε ένα ένα τα σημάδια που προεξοφλούσαν πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε την εύνοια της τύχης με το μέρος του. Ο Κάρλος Ζέκα εκτός από το σπασμένο δόντι κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα απουσιάσει από τα γήπεδα για τον επόμενο ένα μήνα όμως δεν ήταν μόνο αυτός που γύρισε με πρόβλημα τραυματισμού.

Εκτός μάχης για τις επόμενες 10 ημέρες θα μείνει ο Σάμπα, ο οποίος υπέστη και αυτός θλάση, ήπιας μορφής ενώ ο Λεντέσμα έπαθε τράβηγμα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες δύο ημέρες.

Πρόβλημα προέκυψε και με τον Βιγιαφάνες ενώ ο Μάρκους Μπεργκ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την ίωση που τον ταλαιπωρεί από τις αρχές της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός καρλος ζεκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ