Η Χίλαρι φόρεσε Ralph Lauren, ξανά -Μια επιλογή με σημασία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Χίλαρι φόρεσε Ralph Lauren, ξανά -Μια επιλογή με σημασία [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/GARY HE
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 3 στα 3 έκανε με τη στιλιστική της επιλογή στο τελευταίο ντιμπέιτ η Χίλαρι Κλίντον. Για μια ακόμη φορά, εμπιστεύτηκε τον Ralph Lauren.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό της κοστούμι, όπως άλλωστε είχε κάνει και με τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις της. Στο πρώτο ντιμπέιτ είχε επιλέξει ένα κόκκινο κοστούμι και στο δεύτερο ένα μπλε, πάλι με την υπογραφή του Αμερικανού σχεδιαστή.

Η επιλογή του Ralph Lauren δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαία, μιας και πίσω από κάθε κίνηση, ακόμα και στιλιστική, όπως στην προκειμένη περίπτωση, υπάρχει σημειολογία.

Ο σχεδιαστής είναι μια αισθητική αλλά και στρατηγική επιλογή.

Η Χίλαρι φόρεσε Ralph Lauren, ξανά -Μια επιλογή με σημασία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πρώτο ντιμπέιτ ( ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ANDREW GOMBERT)

Ο Ralph Lauren είναι ο πιο αναγνωρίσιμος Αμερικανός σχεδιαστής, ένας άνθρωπος που έχτισε μια αυτοκρατορία, ενσαρκώνοντας το αμερικανικό όνειρο. Εβραιόπουλο από το Μπρόνξ, που ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα μαγαζί με γραβάτες και δημιούργησε ιστορία στη μόδα. Εκείνος που κάνει πράξη το made in America.

Με μόλις 8 χρόνια διαφορά και οι δύο έχουν βιώσει τις πολιτικές και κοινωνικές της δεκαετίας του '70.

Η Χίλαρι φόρεσε Ralph Lauren, ξανά -Μια επιλογή με σημασία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Δεύτερο ντιμπέιτ (ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/GARY HE)

Η συνεργασία Κλίντον-Lauren υπάρχει και για έναν ακόμη λόγο. Το 2014, η υποψήφια για την αμερικανική προεδρεία απένειμε στον σχεδιαστή το μετάλλιο James Smithsonian Bicentennial για τη δωρεά εκατομμυρίων δολαρίων για τη διατήρηση του Star-Spangled Banner, της αμερικανικής σημαίας που υψώθηκε στο Fort McHenry, Βαλτιμόρη το 1814 για να γιορτάσουν τη νίκη επί των βρετανικών δυνάμεων. Η σημαία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης του Francis Scott Key για να γράψει το ποίημα που τελικά έγινε ο εθνικός ύμνος των ΗΠΑ.

Οπως και να έχει η επιλογή του Raulph Lauren έχει ένα κομψό αποτέλεσμα, με τα κοστούμια να έχουν την τιμητική τους στην ντουλάπα της Χίλαρι Κλίντον.

Η Χίλαρι φόρεσε Ralph Lauren, ξανά -Μια επιλογή με σημασία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τρίτο ντιμπέιτ (ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/GARY HE)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον Ralph Lauren κοστουμια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ