Εγκρίθηκε η μελέτη υπογειοποίησης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ από την Περιφέρεια - iefimerida.gr

Εγκρίθηκε η μελέτη υπογειοποίησης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ από την Περιφέρεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από αρκετό καιρό θετικά νέα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Εστάλη την Τετάρτη από την Περιφέρεια Αττικής προς τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με κοινοποίηση και προς την «Δικέφαλος 1924» το έγγραφο της έγκρισης της μελέτης «ταπείνωση και κάλυψη οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια». Έγγραφο που βεβαίως αφορά την έγκριση της υπογειοποίησης στο έργο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μία από τις βασικότερες αν όχι τη σημαντικότερη προϋπόθεση που είχε πλέον απομείνει για να πάρει και την άδεια οικοδόμησης που περιμένει εδώ και αρκετούς μήνες.

Η έγκριση της Περιφέρειας ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης που είχε γίνει πριν από ένα χρόνο (13/10/2015) στην Περιφέρεια Αττικής και εν συνεχεία ενθουσιασμένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε βγει και είχε πει το περίφημο «Δούρου Αρένα» για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, έπειτα από την δέσμευση που είχε λάβει.

Στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου της Περιφέρειας αναφέρονται τα εξής: «Κατά συνέπεια με την έγκριση της Προμελέτης έχουν καθοριστεί τα υψόμετρα της οδού και η οριστική μελέτη του έργου ''ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια» θα εγκριθεί και παραληφθεί μετά την οριστικοποίηση των υψομέτρων κατασκευής του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» με την έκδοση της οικοδομικής αδείας».

Παράλληλα, αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να διεξαχθεί η συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής για τον φάκελο της ΑΕΚ, ώστε να πάρει και την έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης και εν συνεχεία να περιμένει την πολυπόθητη άδεια για να ξεκινήσει έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Αγία Σοφιά γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ