Ο Λοβέρδος καλεί το Ποτάμι να συνεργαστεί με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη - iefimerida.gr

Ο Λοβέρδος καλεί το Ποτάμι να συνεργαστεί με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση-έκπληξη στο Ποτάμι για συνεργασία με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και να συγκροτήσουν ενιαία Κοινοβουλευτική Ομάδα, έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Μια πρόταση που απορρίπτει εκ νέου το Ποτάμι.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στην Ολομέλεια της Βουλής, απευθύνθηκε προς την πτέρυγα του Ποταμιού και με αιχμή τη σύμπλευση των δύο κομμάτων κατά τη χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων με αντικείμενο τη συγκρότηση του ΕΣΡ, ανέφερε:

«Πρέπει να συνεργαστούμε και πρέπει να συνεργαστούμε σε αυτήν τη Βουλή. Να κάνουμε μία ενιαία Κοινοβουλευτική Ομάδα, να απαντήσουμε έτσι σε όλη αυτήν την απόπειρα από τον δικομματισμό, τον μικρό δικομματισμό, να μας παραμερίσει». «Δεν θα τα καταφέρει», εκτίμησε και συμπλήρωσε «για το θέμα που απασχολεί την κοινωνία ολόκληρη και όχι τα κόμματά μας», ότι «τη συναίνεση θα τη δούμε όταν το ΣτΕ αποφασίσει. Και δεν θα αφορά τον κ. Παππά, θα αφορά τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις».

Ποτάμι: Δεν θα γίνουμε τμήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Κύκλοι της Σεβαστουπόλεως, αντέδρασαν απορρίπτωντας εκ νέου την πρόσκληση συνεργασίας που απηύθυνε η Δημοκρατική Συμπαράταξη. «Εχουμε δηλώσει εξ αρχής ότι δεν θα μετατραπεί το Ποτάμι σε τμήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» σημείωναν επαναλαμβάνοντας την ανάγκη να δημιουργηθεί μια νέα παράταξη της κεντροαριστεράς.

«Όσοι έπαθαν αφωνία όταν η κυρία Γεννηματά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το διάλογο και δεν συναινεί σε μία καθαρή ανοιχτή διαδικασία εκλογής αρχηγού από την κοινωνία, ξαναβρήκαν τη μιλιά τους και μας ζητούν να γίνουμε συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα γίνουμε», ήταν το σχόλιο από το γραφείο Τύπου του Ποταμιού.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος ποτάμι ΔΗΣΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ