Ο Γιώργος Θεοφάνους γράφει παραμύθια -Βάζει Κένταυρους να μιλήσουν για το bullying - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Θεοφάνους γράφει παραμύθια -Βάζει Κένταυρους να μιλήσουν για το bullying

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πτυχή του Γιώργου Θεοφάνους που τώρα βγαίνει στην επιφάνεια, αφορά στην σχέση του με τα παιδιά και την φαντασία που διαθέτει.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να γράψει παραμύθια και το πρώτο βιβλίο βρίσκεται ήδη στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

«Το Ελιξίριο των Κενταύρων», είναι το πρώτο από τα επτά βιβλία της σειράς «Παραμυθολογία», του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους.

Ένα βιβλίο βασισμένο στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής και με στόχο να δώσει λύσεις-κλειδιά σε ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά της ευαίσθητης προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας.

Ένα βιβλίο για την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθηση, ισχυροί και οι δύο σύμμαχοι, εναντία στη μάστιγα της εποχής το bullying

Ο Γιώργος Θεοφάνους, επιχειρεί να συνδυάσει, μέσα από το έργο του, τις διδαχές της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και μυθολογίας με το σύγχρονο προφίλ της νέας γενιάς.

Ο Γιώργος Θεοφάνους γράφει παραμύθια -Βάζει Κένταυρους να μιλήσουν για το bullying  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τις εκδόσεις Μένανδρος «Το ελιξίριο των Κενταύρων» πραγματεύεται ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα, που απασχολεί παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, το bullying.

Επτά κλείδες... Ο Φώτης, ένα σύγχρονο αγόρι, καλείται να ανακαλύψει την πρώτη κλείδα, για να αντιμετωπίσει τους «νταήδες» του σχολείου του. Θα βρει τον Κένταυρο Χείρωνα; Τι θα του πει; Μπορεί ένα ισχυρό μυαλό να είναι τελικά πιο δυνατό από ένα βίαιο χέρι ή μια λεκτική απειλή; Οι Κένταυροι μας δίνουν την απάντηση. Ο Φώτης συνεχίζει την αναζήτηση για τις επόμενες έξι κλείδες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ