Ασφαλίστε δωρεάν το iPhone 7 και εξασφαλίστε την αντικατάσταση της συσκευής σε περίπτωση ζημιάς - iefimerida.gr

Ασφαλίστε δωρεάν το iPhone 7 και εξασφαλίστε την αντικατάσταση της συσκευής σε περίπτωση ζημιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φίλοι της Apple και του iPhone 7 περίμεναν με αγωνία το νέο υπερτηλέφωνο να βγει στην αγορά προκειμένου να το αποκτήσουν.

Μπορεί το νέο iPhone να μοιάζει «ανίκητο», αφού είναι αδιάβροχο, ωστόσο πάντα υπάρχει ο κίνδυνος μίας πτώσης που μπορεί να προκαλέσει σημαντικές και... ακριβές ζημιές. Γι αυτό οι fans του iPhone 7 σπεύδουν να το αποκτήσουν με την υπηρεσία της δωρεάν αντικατάστασης της συσκευής και μάλιστα μέσα σε 24 ώρες αποκλειστικά από τη Vodafone!

Η αντικατάσταση ισχύει για 2 περιστατικά μέσα σε δύο χρόνια από τη στιγμή της αγοράς και γίνεται σε περίπτωση:

  • Κλοπής
  • Σπασίματος
  • Επαφής με άμμο
  • Επαφής με υγρό στοιχείο
  • Αυξομείωσης τάσης ρεύματος

* Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν με κάθε νέα αγορά συσκευής iPhone 7 ή 7 Plus έως τις 30/11/2016. Ενδέχεται για τη νησιωτική Ελλάδα & απομακρυσμένες περιοχές η αντικατάσταση να γίνεται εντός 48 ωρών.
Η ασφάλιση παρέχεται από την AIG Europe Limited, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του συμβολαίου. Για περισσότερες πληροφορίες Vodafone.gr/portal/replace.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPhone VODAFONE αντικατάσταση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ