Ενας 5χρονος απολογήθηκε τηλεφωνικά στη Σέλτικ - Δεν πήγε στο γήπεδο γιατί είχε πάρτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενας 5χρονος απολογήθηκε τηλεφωνικά στη Σέλτικ - Δεν πήγε στο γήπεδο γιατί είχε πάρτι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγάπη των μικρών παιδιών για το ποδόσφαιρο και φυσικά για τις ομάδες που υποστηρίζουν, είναι αγνή. Αυτό απέδειξε ο Λιούις Κάγιες, ο οποίος έχασε το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της Σέλτικ επειδή είχε να πάει σε πάρτι γενεθλίων ενός φίλου του.

Ο μπόμπιρας μπορεί να πέρασε καλά στο πάρτι, όπως παραδέχθηκε και η μητέρα του, όμως ήταν «σκασμένος» που θα έλειπε από το παιχνίδι με τη Μάδεργουελ.

Οπως ανέφερε στην Mirror η μητέρα του, Λίζα, ο 5χρονος την προηγούμενη μέρα του αγώνα πήρε το κινητό της τηλέφωνο στα χέρια και άρχισε να καλεί...

Ενας 5χρονος απολογήθηκε τηλεφωνικά στη Σέλτικ - Δεν πήγε στο γήπεδο γιατί είχε πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Τον είδα με το κινητό στο χέρι και ξαφνικά άκουσα το ηχογραφημένο μήνυμα που έχει η διοίκηση της Σέλτικ όταν καλείς», τόνισε αρχικά η 35χρονη μητέρα και συμπληρωσε «Είχε βάλει ανοιχτή ακρόαση και τον άκουσα να λέει στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής πως δεν θα μπορέσει να πάει στο παιχνίδι γιατί είναι καλεσμένος σε ένα παιδικό πάρτι φίλου του».

Η Λίζα τον ρώτησε με αυστηρό ύφος τι ακριβώς κάνει και τότε ο μπόμπιρας με όλη την αγνότητα που διακρίνει ένα παιδί ηλικίας 5 ετών, της απάντησε αφοπλιστικά «Ηθελα απλά να εξηγήσω στην Σέλτικ γιατί δεν θα πάω στο γήπεδο».

Ενας 5χρονος απολογήθηκε τηλεφωνικά στη Σέλτικ - Δεν πήγε στο γήπεδο γιατί είχε πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οπως μάλιστα ανέφερε η μητέρα του, κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το σπίτι όπου θα γινόταν το πάρτι, ο Λιούις ήταν στενοχωρημένος αφού όπως της έλεγε, ο τεχνικός της Σέλτικ Μπρένταν Ρότζερς θα αντιλαμβανόταν την απουσία του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σέλτικ λιουις καγες τηλέφωνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ