«Είναι κακιά γυναίκα» -Η ατάκα του Τραμπ για τη Χίλαρι που έγινε viral - iefimerida.gr

«Είναι κακιά γυναίκα» -Η ατάκα του Τραμπ για τη Χίλαρι που έγινε viral

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις έως τώρα δημοσκοπήσεις είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία στη διείσδυση στο γυναικείο εκλογικό σώμα, κι ένα προσβλητικό του σχόλιο στη διάρκεια του χθεσινού debate με τη Χίλαρυ Κλίντον σίγουρα δεν τον βοηθά σ' αυτή την κατεύθυνση.

Η προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών εξηγούσε τα σχέδιά της για την αύξηση των φόρων στα πολύ παχιά πορτοφόλια, όταν αναφέρθηκε δηκτικά στην πιθανή φορο-αποφυγή του αντιπάλου της. Κι η αντίδραση του Τραμπ ήταν άμεση: «τι κακιά γυναίκα!»

Ακολούθησε ομοβροντία αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Did he just say “you’re such a nasty woman?" Really man? #debatenight https://t.co/wvgwhr5fti pic.twitter.com/e7Bww7A2jx

Μέσα σε μια ώρα, περίπου 250.000 «τιτιβίσματα» στο tweeter ανέφεραν τη φράση «κακιά γυναίκα», που έγινε εν ριπή οφθαλμού σύνθημα στα χείλη των γυναικών οπαδών της Χίλαρυ, αλλά και ορισμένων αρρένων.

Nasty Woman #inktober #debate pic.twitter.com/TMQ9b6zIwY

Vote like hell, nasty women.

Εκατοντάδες μάλιστα συνέδεσαν το σχόλιο με μια άλλη ατάκα του Τραμπ, που είχε προκαλέσει οργή στο Διαδίκτυο, όταν είχε αποκαλέσει bad hombres («κακούς ανθρώπους») κάποιους παράτυπους μετανάστες.

NEW BAND NAME, I CALL IT! Nasty Woman & The Bad Hombres pic.twitter.com/NEVz7SH7bM

Δεν έλειψαν, βέβαια, και φωνές που υπερασπίστηκαν τον Τραμπ. Δύο αφρο-αμερικανίδες οπαδοί του, που έχουν φτιάξει λογαριασμό υποστήριξης του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου στο tweeter, έγραψαν: «Ναι, είναι (κακιά γυναίκα). Ελάχιστα τη νοιάζει τη Χίλαρυ η βελτίωση της ζωής του αμερικανικού λαού. Είχε 30 χρόνια για να το κάνει.»

Άλλοι, πάλι, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, επειδή οι προσωπικές επιθέσεις και τα χτυπήματα κάτω απ' τη ζώνη κυριάρχησαν σε άλλη μια τηλεμαχία, αντί για τα φλέγοντα θέμα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

yah so I'm still not really sure where either candidate stands on climate change but at least I got this cute Nasty Woman Tshirt


Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ ΤΡΑΜΠ ΚΛΙΝΤΟΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ