Καρύδη-Αθερίδης για πρώτη φορά μιλούν ανοιχτά για τον έρωτά τους - iefimerida.gr

Καρύδη-Αθερίδης για πρώτη φορά μιλούν ανοιχτά για τον έρωτά τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο αγαπησιάρικη κοινή τους συνέντευξη έδωσαν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη, στο Down Town που κυκλοφορεί σήμερα.

  • Θοδωρή, τι είναι για σένα η Σμαράγδα; 

ΘΟΔΩΡΗΣ: Αγάπη, απέραντη αγάπη μόνο αισθάνομαι για τη Σμαράγδα. Επίσης, νιώθω συντροφικότητα, μοιράζομαι μαζί της όλη μου τη ζωή, την καθημερινότητά μου. Τα θετικά της είναι ότι δεν πεισμώνει, δεν κακιώνει και, το πολύ βασικό, δίνει τόπο στην οργή. Το ότι είναι πολύ έξυπνη δεν με εντυπωσιάζει. Δεν με εντυπωσιάζει πια η εξυπνάδα στους ανθρώπους, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν κατανόηση και καλή καρδιά. Σε ξεκουράζει η καλοψυχία. Η εξυπνάδα είναι εντυπωσιακό πράγμα, αλλά δεν σε γαληνεύει.

Καρύδη-Αθερίδης για πρώτη φορά μιλούν ανοιχτά για τον έρωτά τους | iefimerida.gr 0
  • Για σένα Σμαράγδα τι είναι ο Θοδωρής; 

ΣΜΑΡΑΓΔΑ: Θαυμάζω στον Θοδωρή το πόσο καλός και ανεκτικός είναι. Άνθρωπος πραγματικά καλοπροαίρετος. Είναι πηγαίο ταλέντο και ό,τι δημιουργεί του βγαίνει πολύ εύκολα. Και είναι πολύ καλός άνθρωπος με την ουσιαστική έννοια του όρου. Είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Τον θαυμάζω για πολλούς λόγους.

Την υπόλοιπη συνέντευξη η οποία ξεχειλίζει... αγάπη που οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί αποκαλύπτουν ποιος ζηλεύει ποιον, ποιος ψάχνει κινητά και ποις αγαπάει τον άλλον περισσότερο μπορείτε να την διαβάσετε στο Down Town που κυκλοφορεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σμαράγδα Καρύδη Θοδωρής Αθερίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ