Πέμη Ζούνη: Ψήφισα με πλήρη συνείδηση το πρώτο μνημόνιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέμη Ζούνη: Ψήφισα με πλήρη συνείδηση το πρώτο μνημόνιο [βίντεο]

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και στην εκπομπή «Τhe 2night Show» ήταν η ηθοποιός, Πέμη Ζούνη.

Η Πέμη Ζούνη δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή ακόμη και όταν η συζήτηση στράφηκε στην πολιτική όπου μίλησε και για την εμπειρία της, καθώς υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την αίσθηση που της άφησε. Η ηθοποιός σημείωσε σε ερώτηση του παρουσιαστή πως και είχε διαβάσει το πρώτο μνημόνιο και ήταν κατανοητό πως δεν υπήρχαν περιθώρια διαπραγμάτευσης των όρων.

«Εφυγα με πλούσιες εμπειρίες. Έφυγα από την πολιτική λόγω μιας συγκεκριμένης κριτικής προς το κόμμα στο οποίο άνηκα. Έφυγα πλούσια σε εμπειρίες και κουρασμένη ψυχικά. Αυτά τα 2,5 χρόνια εκεί ήταν σαν να είναι 10, ωστόσο επειδή είμαι άνθρωπος που πιστεύω πως δεν μπορείς να προβλέψει το μέλλον, αποφεύγω να είμαι απόλυτη. Αναγκάστηκα να στρογγυλέψω την αλήθεια, αλλά όχι να πάω στο ψέμα. Ψήφισα το πρώτο μνημόνιο κι έφυγα πριν το δεύτερο. Το είχα διαβάσει εγώ το μνημόνιο, δεν κοιμόμουν. Δεν υπήρχε περιθώριο διαπραγμάτευσης από εμάς, αυτό είναι μια άλλη πίκρα. Εγώ το υπέγραψα με πλήρη συνείδηση, ξέροντας ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο», υποστήριξε μεταξύ άλλων η ηθοποιός, ενώ όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα αρκέστηκε στο ότι επειδή ήταν ο τρίτος στη σειρά και γνώριζε, θα έπρεπε να είχε εμπεδώσει τις δυσκολίες, τις παγίδες και να λέει λιγότερα.

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζούνη μνημόνιο ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ