«Τελειώνει» ο Καστίγιο από τον Άρη - iefimerida.gr

«Τελειώνει» ο Καστίγιο από τον Άρη

Άρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κίνηση του Νέρι Καστίγιο να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» όταν έγινε αλλαγή στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, φαίνεται πως οδηγεί τους ανθρώπους του Άρη να του δείξουν την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

Ο 27χρονος επιθετικός δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα, μια και δεν του το επέτρεψε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ενώ η διοίκηση των «κίτρινων» τον κάλεσε σε απολογία, προκειμένου να εξεηγήσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Ο «Νέρι» είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας και οι διοικούντες αναζητούν ήδη τρόπο να «σπάσουν» το συμβόλαιό του.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει σε 12 αγώνες πρωταθλήματος να σκοράρει, ενώ είναι φανερό πως μετά την φυγή του το καλοκαίρι του 2007 από τους «ερυθρόλευκους», η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα, έχοντας αλλάξει πέντε ομάδες (Σαχτάρ, Μάντσεστερ Σίτι, Ντνίπρο, Σικάγο Φάιαρ, Άρης).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ